رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

عزم مقاومت عراق بر تداوم حملات به پایگاه‌های آمریکا

عزم مقاومت عراق بر تداوم حملات به پایگاه‌های آمریکا دبیرکل کتائب سید الشهدای عراق در واکنش به میانجی‌گری‌ها برای توقف حملات به پایگاه‌های آمریکا گفت که صحبت در این مورد را مردود می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر. «ابوالاء الولائی» دبیرکل کتائب سیدالشهدای عراق شب گذشته (جمعه) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت که وساطت طرف‌های عراقی برای توقف عملیات‌ها علیه مواضع آمریکا را نمی‌پذیرد.

 

او نوشت: «به تمامی واسطه‌های عراقی احترام می‌گذاریم و صحبت در خصوص توقف عملیات‌ها یا کاهش آن مادامیکه جنایات صهیونیسم در غزه ادامه دارد و اشغالگری آمریکا در عراق پابرجاست را مردود می‌دانیم».

 

الولائی افزود: «متوجه انگیزه‌ها هستیم و تنوع نقش‌ها و تعدد انگیزه‌ها را درک می‌کنیم، اما با توکل به نصرت الهی، اشغالگری از بین می‌رود، اما مقاومت جزوی از فرهنگ مردم است و مردم نمی‌میرند».

 

این توئیت فرمانده گردان‌های سیدالشهدا پس از آن است که سفارت آمریکا در بغداد صبح روز گذشته خبر داد که هدف حمله دو راکت قرار گرفته است. در بیانیه سخنگوی رسمی سفارت امریکا آمده بود که حدود ساعت ۴:۱۵ دقیقه صبح جمعه، سفارت آمریکا هدف حمله با دو راکت قرار گرفته است. این حمله تلفاتی در پی نداشت.

 

در اواخر شب گذشته نیز محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق نشستی را با حضور فرماندهان و دستگاههای امنیتی و نظامی برگزار کرد و حمله به سفارت آمریکا را «تروریستی» خواند و دستور داد تا عاملان حمله شناسایی و تحویل مقامات قضایی شوند.

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا نیز شب گذشته طی تماس تلفنی با السودانی، با استقبال از بیانیه نخست‌وزیر عراق، حملات را به حزب‌الله عراق و جنبش نجباء نسبت داد و مدعی شد که آمریکا از حق پاسخ در ازای این حملات برخوردار است.

 

از ابتدای جنگ در غزه، گروههای مقاومت در عراق، دهها بار مقرها و پایگاه‌های محل حضور نظامیان آمریکایی در سوریه و عراق را هدف قرار داده‌اند و طبق گفته آمریکا تاکنون ۶۶ نظامی مجروح شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار